Reduceri şi taxe adiţionale Statistică Descarcă lista de preţ Calculator de targheting
* Preţurile indicate nu includ TVA
** Цены действительны с 1 января по 31 декабря 2018 г.

Conferința DigitalDay 2018 reunește profesioniștii în marketing online în Moldova!

În data de 2 martie, la Chișinău, în incinta Centrului IT Tekwill (str.Studenților, 9/11), va avea loc conferința tradițională DigitalDay, în cadrul căreia principalii jucători ai pieței de publicitate și experți de top din Moldova și alte țări își vor împărtăși experiența și cunoștințele practice în domeniul marketingului online.

Atunci cînd discutăm despre concepte precum publicitatea online, crearea și promovarea site-urilor ș.amd, este important să dispui nu doar de anumite cunoștințe în domeniu, ci și să ai acces la experiența acumulată de diferiți jucători pe piață. Teoria este buna, însă anume practica ajută managerul să devină un profesionist real, experimentat. Conferința DigitalDay 2018, care va avea loc în mod tradițional la începutul primăverii, garantează tuturor participanților anume o astfel de comunicare directă și bilaterală.

 

DigitalDay 2018: de ce si pentru cine?

Astăzi, fiecare deja înțelege că, pentru dezvoltarea unei afaceri de succes este necesară organizarea unor campanii publicitare calitative, care nu doar vor informa despre produsul sau serviciul dvs., ci și vor "agăța" cumpărătorul, determinîndu-l să facă achiziția. Dacă marca dvs. nu este prezentată pe Internet în nici un fel, atunci ea... nu există. Dramatic? Cu părere de rău anume aceasta este realitatea. Anume datorită disponibilității, precum și a acoperirii mari a publicului țintă, publicitatea online este considerată astăzi unul dintre cele mai eficiente canale de promovare.

Conferința va fi utilă pentru antreprenori, oameni de afaceri, specialiști în marketing, manageri de proiecte-online, manageri PR, manageri de marcă, reprezentanți ai agențiilor de publicitate.

Specialiștii vor primi cele mai valoroase cunoștințe practice, împărtășite de experții cu experiență extensivă în domeniu.

Internet Sales House Media Contact pe parcursul a mai multor ani organizează în Chișinău cea mai mare conferință dedicată marketingului digital - DigitalDay. Principalii jucători de pe piața din Moldova, precum și experți în domeniul de internet marketing din Moldova vor împărtăși nu numai experiență, dar cel mai important - cunoștințe practice despre cele mai recente tendințe, auditorii, publicitate media, publicitate direcționată (targheting), vor vorbi despre dinamica pieței de publicitate din țara noastră, strategiile campaniilor de publicitate.

 

DigitalDay 2018 - un loc de întîlnire pentru profesioniștii din domeniul publicității și marketingului online, a oamenilor de afaceri și celor ce dezvoltă noi soluții tehnologice.

Dacă doriți să aflați cum anume se schimbă auditoriul și comportamentul utilizatorilor pe internet, care formate de publicitate sunt relevante în prezent, și ce anume poate fi considerat un caz de succes astăzi - bun venit la DigitalDay 2018!

Deci, data evenimentului - 2 martie.

Locul de desfășurare - Tekwill (str.Studentilor, 9/11).

Înregistrarea participanților și achiziționarea de bilete – urmați link-ul.

Programul evenimentului poate fi văzut - aici

Grăbiți-vă! Numărul de locuri este limitat!